Veelgestelde vragen - professionals

Wat versta jij onder professionals?

Professionals zijn voor mij zowel mensen die in loondienst zijn,  ZZP-ers, vakmensen als ondernemers. Of je nou kapper bent of advocaat, als je helder hebt waar je voor staat, kan je beter keuzes maken en ben je succesvoller in je vak. Ik vind het in ieder geval erg leuk om me in jou te verdiepen.

Adviseer jij alleen zelfstandigen?

Ik adviseer zowel zelfstandigen als mensen in loondienst. 

Wat kan ik ermee als ZZP-er?

Ik help jou als  ZZP-er om duidelijk te krijgen waar jij anders in bent dan iemand anders in hetzelfde vakgebied. Hierdoor weten jouw klanten precies waarom ze jou moeten inhuren. 

Wat kan ik ermee als ik in loondienst ben?

In loondienst kan je je beter onderscheiden van collega’s of naar klanten toe. In de eerste 100 dagen van een nieuwe baan zet je jezelf meteen op de kaart. Maar ook als je nadenkt over een overstap kan ik je richting geven.

Wat levert een workshop mij op?

In ieder geval heb je heel scherp waar je voor staat. Dat zorgt er voor dat je een duidelijkere boodschap hebt, gefocust bent en makkelijker keuzes kan maken. En daar krijg je energie van. Kijk vooral ook even op mijn klanten pagina wat die daarover zeggen.

Wat ontvang ik na de workshop?

Na de workshop krijg jij je eigen merkkompas. Jouw houvast waar je mee aan de slag kan. 

Wat houdt de check-up na 100 dagen in?

Na 100 dagen neem ik contact met je op om te kijken hoe je ervoor staat. Wat het je heeft opgeleverd en of ik je verder nog kan helpen. 

Wat kan jij nog meer voor mij doen?

Met mijn achtergrond en ervaring zijn er veel dingen waarbij ik je verder kan helpen. Bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van een logo/huisstijl, maar ook het bouwen van een website. Zie ook mijn diensten pagina.

Waarom zou ik het doen?
Ik ken mezelf toch het beste?

Zeker, maar om dat écht scherp te krijgen is het fijn om een vaste structuur te gebruiken en dat samen te doen met  iemand met ervaring. Ik blijf doorvragen en  heb een frisse blik.

Ik wil wel aan mijn persoonlijke merk werken, maar word ik dan niet arrogant?

Het gaat om wie jij echt bent. Het is geen mooi verhaal, maar authentiek. En zeker niet arrogant.

Wat kan ik al doen voor wij starten?

Ik stuur vooraf wat vragen als huiswerk waar je mee aan de slag kan en neem je dan stap voor stap mee in het proces. 

Waarom zou ik dit bij jou doen?

Ik kan me goed inleven en ik vind het fijn om met mijn kennis en ervaring jou verder op weg te helpen. Daar krijg ik energie van.

Kan jij helpen om een goed LinkedIn profiel te maken?

Samen maken wij scherp waar je voor staat. Wat jouw essentie is. Als dit helder is, kan jij veel makkelijker je eigen LinkedIn profiel schrijven en dit daarin meenemen. Ik kijk graag met je mee.

Draagt een workshop bij aan het vinden van een nieuwe baan?

Zeker! Als jij heel scherp hebt waar je voor staat, zal je én een betere selectie kunnen maken uit banen, maar ook jezelf beter kunnen presenteren. Wat dacht je van een eigen (eenvoudige) website in plaats van alleen een CV? Ik help je graag verder.

Hoeveel tijd kost een workshop?

Een Individuele workshop duurt 2-2,5 uur.

Wat is inbegrepen in een workshop?

Bij de individuele workshop is de koffie en de locatie gratis.

Voor bedrijven zijn deze kosten niet inbegrepen.

Waar vindt de workshop plaats?

De individuele sessie vindt plaats in de Johannes Verhulststraat 188h in Amsterdam.

Voor groepen gaan we op zoek naar een passende locatie.

Wat is het uurtarief?

Mijn standaard uurtarief is € 99 per uur exclusief BTW.

NEEM CONTACT OP