KLANTEN

"Marianne heeft de zakelijke know-how en het persoonlijke inlevingsvermogen om je te helpen tot de kern te komen. Met veel betrokkenheid en professionele kennis, neemt ze je bij de hand totdat de kernwaardes van je bedrijf op tafel liggen. In dit proces kom je tot verrassende inzichten die je oprecht helpen om (en vooral wélke) vervolgstappen te nemen."
"Als "buitenstaander" kan Marianne objectief een beeld schetsen, daar waar jij als persoon of ondernemer zelf al behoorlijk gekleurd bent of onvoldoende kwaliteiten of kenmerken kan benoemen. Zeker als je jezelf wil "verkopen". Voor mij was dat geen beeld van foto’s, maar een duidelijke kernachtige samenvatting van wat mij als persoon drijft en waar ik graag voor anderen toegevoegde waarde bied."
"In de coaching sessie krijg je helder krijgt waar je focus ligt (zou moeten liggen). De gebruikte methodiek is heel plezierig en duidelijk. De foto's, de selectie, de kaartjes en de woorden die Marianne opschrijft en dan groepeert. Ik weet nu - met alles dat er op mijn pad komt - heel snel en duidelijk wat wel bij mij past en wat niet. Die duidelijkheid en orde geeft veel ruimte en is onwijs fijn! Ga vooral zo door!! Je doet dit heel goed!"
"Wil je jezelf meer profileren, dan helpt de sessie bij Marianne je om snel tot de kern te komen. Je gaat in een paar afwisselende stappen aan de slag en krijgt vlot in beeld wat je drijft en waar je sterk in bent. Je krijgt handvatten om dat ook uit te dragen. Marianne pakt het heel enthousiast en professioneel aan. Ze heeft een frisse blik en de nodige zakelijkheid. Het geeft energie."
“Marianne is open, oprecht geïnteresseerd en warm. Met haar deskundigheid en haar persoonlijke aanpak heeft ze mij geholpen aan mijn eigen merkdocument. Waar sta ik voor, en vanuit welke waarden opereer ik? Wat is mijn eigen merk, en hoe leg ik dat aan de basis van wat ik doe? Verrijkende vragen die Marianne zorgvuldig uitdiept, met waardevolle antwoorden, en een treffende analyse, waar ik nog regelmatig op teruggrijp. Marianne is bovendien ontzettend leuk om mee samen te werken: ontspannen, betrokken en met veel humor.”
“Je hebt een scherpe kijk op bedrijven en weet door een grondige analyse en met een frisse blik de kern vast te stellen. Je inspireert, stimuleert en hebt verstand van het vak. Je bent strategisch én ook sterk in de uitvoering.”
“Voor mij was samenwerken met Marianne erg inspirerend en ondersteunend. Ik heb met haar samengewerkt in het herzien van de visie en missie van de school en daaraan gekoppeld het kiezen van een nieuw logo, het maken van een schoolgids en website. Ze geeft ruimte om alle aspecten te verkennen, neemt jouw input en eigenheid serieus en weet je dan naar de kern te brengen. In dat proces kan ze diverse geledingen, zelfs een grote groep leerkrachten, meenemen. Met haar enthousiasme, voortvarendheid en directe manier van aanspreken is ze overtuigend. Met haar humor maakt ze een taai proces licht. Ik had niet durven hopen, dat we tot zo’n goed resultaat zouden kunnen komen”
"Marianne heeft mij geholpen met het duidelijk maken waar mijn merk voor staat en wat ik wil betekenen voor mijn cliënten. Ze deed dat enorm zorgvuldig en tegelijkertijd doortastend. Op een coachende manier maakte ze mijn positionering helder in de vorm van een brandbox en dat is sindsdien een basis van waaruit ik marketing acties onderneem. Daarnaast is Marianne ook een hele slimme en fijne vrouw om mee samen te werken :-)'
"Wat een mooi document is het geworden! Ik kan mij daar helemaal vinden en het handige format leent zich prima voor het neerzetten van de rest. Heel verhelderend en ook verrassend omdat Marianne niet alleen onderzocht hoe ik rationeel in mijn nieuwe bedrijf sta, maar ook emotioneel. Wat een voortvarendheid! Heel, heel veel dank voor een indrukwekkende begeleiding!

Ik zie nu na langere tijd dat de bevindingen zoals Marianne deze in de brandbox opgenomen heeft nog steeds geldig zijn!
"We zijn zeer tevreden met de sessie in Amsterdam. Iedereen heeft dezelfde visie. Je hebt veel van de elementen in zijn kern benoemd (waar wij nog een presentatie van 86 sheets hebben). Dit zorgt voor een duidelijke ‘tone of voice’ en consistentie."
"Marianne heeft mij gestimuleerd om goed over de positionering van Gerretsen Advocatuur na te denken en vervolgens aan de hand daarvan mijn logo ontwikkeld en mijn website gebouwd. Ik krijg daarop zonder uitzondering zeer positieve reacties. Het is prettig om te merken dat bezoekers van mijn website een bevestiging krijgen van de indruk die ik heb willen achterlaten. What you see is what you get."
"Wij vonden de sessie een verhelderende kijk op waar wij voor staan. En hebben daardoor dit meteen met succes toegepast in onze onderneming. We hebben het als zeer waardevol ervaren."
"Marianne heeft door kennis en structuur een hart en een ziel in mijn bedrijf gestopt. Mijn bedrijf heeft een nu een betere strategie en visie. Ik weet nu waar mijn bedrijf voor staat. Onze samenwerking heeft mij leren nadenken om met een andere kijk en motivatie een nieuwe wending te geven aan mijn bedrijf. Ze heeft mij geïnspireerd​"

NEEM CONTACT OP